Alle

informatie

vind alle

informatie

Wij en jullie maken de vetste raves, wij samen zijn Verwonderd! Gestart in een bunker in 2022, veroveren wij samen de wereld.

Tot raves, Verwonderd!

Verwonderd.. het gevoel dat je hebt als je ravet met ons, het gevoel dat je overhoudt wanneer de dagen er na de herinneringen voorbij flitsen. Verwonderd is meer dan alleen de inclusieve raves vol hard techno. 

Het is een gevoel en herinnering aan de beste beleving mogelijk.
 
Dat is Verwonderd zijn door de door ons zorgvuldig geselecteerde artiesten, de vetste aankleding en lichtshows op de meest unieke locaties. Iedere editie heeft een verhaal waar jullie ravers onderdeel van zijn.
 
Niet voor even, maar voor altijd. Omdat we deze voor altijd zullen herinneren.
 
 Wij en jullie maken de vetste raves, wij samen zijn Verwonderd!
Gestart in een bunker in 2022, veroveren wij samen de wereld.
 
Tot raves, Verwonderd!

LOCATIE

Het eerst volgende feestje is Verwonderd Festival in Eindhoven. Deze vindt plaats in Eindhoven Landsard Beach. Startend om 12 uur en doorraven tot 12 uur ’s nachts. 


Volg ten alle tijden de borden die er geplaatst zijn. 


Het exacte adres is: 

Landsardseweg 47 

Eindhoven NL 


OPENBAAR VERVOER 

Er is een shuttlebus beschikbaar voor slechts €7,50 (15 MIN). 

Tickets voor onze feesten koop je gemakkelijk en snel via onze ticketshop. Mocht je tickets via een andere weg willen kopen, dan raden wij je aan altijd TicketSwap hiervoor te gebruiken.

Op ieder feest is er uiteraard een lost & found te vinden. Niets is zo naar wanneer je jouw spullen verliest, dus wanneer je iets vindt vragen wij je om deze spullen in te leveren bij dit punt of een medewerker.

 

Kom je thuis en ben je er achter gekomen dat je spullen verloren ben? Dan kan je altijd contact opnemen met ons zodat wij je verder kunnen helpen door het verwijzen naar de juiste partijen en personen hiervoor.

Op onze feesten heb jij geen drugs nodig om een leuke tijd te hebben. Wij hanteren hierop een zero tolerance beleid. Dit houdt in dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

VLOEISTOFFEN

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen. Wel mag je een neoroller meenemen of wanneer buiten een zonnenbrandcreme van maximaal 100ml.

 

MEDICIJNEN

Uiteraard mag je deze meenemen, maar vergeet niet een recente doktersverklaring. Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens onze feesten. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven zie ook kopje “pers”. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens onze feesten vanwege veiligheidsredenen.

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.

Promotie in welke vorm dan ook zonder toestemming is ten alle tijden verboden op onze feesten. Voor de promotie mogelijkheden tijdens de feesten kan je contact opnemen via het contactformulier.

Het kan zomaar zo zijn dat jouw vraag er niet bij staat. Je kan altijd contact opnemen met ons via de socials en uiteraard via ons contactformulier.

Verwonderd Line-up