Alle

informatie

vind alle

informatie

Wij en jullie maken de vetste raves, wij samen zijn Verwonderd! Gestart in een bunker in 2019, veroveren wij samen de wereld.

Vanaf 2024 onderscheiden wij ons verder door unieke Techno feestjes neer te zetten met de gaafste line-ups maar ook de ultieme settings waarin jij dit kan beleven.  Uiteraard altijd met een Verwonderd basis. 


Om deze unieke Techno settings meer body te geven krijgen zij ook allemaal een Verwonderd kleur mee, maar ook een titel. Zo weet jij altijd wat voor soort Verwonderd feest het is in de locatie of op het grasveld waar het gehouden wordt. Zo houden wij ook de kwaliteit hoog en weet jij waar je aan toe bent.


Ondergronds(Groen):
Een sfeer die past bij nu, donker, show, duister, bruut en toch vrolijk en speels, waardoor het Verwonderd gevoel heerst. “Een hechte familie terwijl het echt bruut en gaaf was, er liepen allerlei soorten mensen rond” - bezoeker. Kijk hier staan wij voor. Uiteraard wordt hier maximaal ingezet op de prikkeling van al je zintuigen tijdens het event! Zowel binnen als buiten in een tent vind je deze Verwonderd events terug.

XXXX(Geel):
“Upper&Closer” kan niet tijdens deze edities. Wij zetten jullie en een speciale DJ in de Spotlight en creëren daar een ultieme en intieme beleving omheen die past bij de sound van deze DJ. Niet zomaar kleinere Up & Close events, ze hebben altijd een reden en iets eigens. Jullie en de DJ (incl support) in de spotlight, met een verhaal en reden die wij altijd zullen delen!

Max cap: 700.

Outdoor(Roze):
Simpel van titel toch? Maar niet qua opzet. Dit zijn onze buitenedities. De tunnelraves, buitenraves, festival raves.. vooral “raves” voor en door ravers. Dit alles op onze manier, die van Verwonderd. Laat je iedere keer weer verrassen door onze events.

Tot op een van onze events,
Verwonderd!

Verwonderd.. het gevoel dat je hebt als je ravet met ons, het gevoel dat je overhoudt wanneer de dagen er na de herinneringen voorbij flitsen. Verwonderd is meer dan alleen de inclusieve raves vol hard techno. 

Het is een gevoel en herinnering aan de beste beleving mogelijk.
 
Dat is Verwonderd zijn door de door ons zorgvuldig geselecteerde artiesten, de vetste aankleding en lichtshows op de meest unieke locaties. Iedere editie heeft een verhaal waar jullie ravers onderdeel van zijn.
 
Niet voor even, maar voor altijd. Omdat we deze voor altijd zullen herinneren.
 
 Wij en jullie maken de vetste raves, wij samen zijn Verwonderd!
Gestart in een bunker in 2019, veroveren wij samen de wereld.
 
Tot raves, Verwonderd!

LOCATIE

Het eerst volgende feestje is Verwonderd in Eindhoven. Deze vindt plaats in de Effenaar. Startend om 16 uur en we feesten tot 23 uur.

 

Volg ten alle tijden de borden die er geplaatst zijn. 

 

 

Het exacte adres is: 

Stationsplein 

Eindhoven

 

OPENBAAR VERVOER 

Er rijden verschillende treinen en stads/regio bussen van en naar het station wat maar 5 min lopen is vanaf deze locatie. 

Tickets voor onze feesten koop je gemakkelijk en snel via onze ticketshop. Mocht je tickets via een andere weg willen kopen, dan raden wij je aan altijd TicketSwap hiervoor te gebruiken.

Op ieder feest is er uiteraard een lost & found te vinden. Niets is zo naar wanneer je jouw spullen verliest, dus wanneer je iets vindt vragen wij je om deze spullen in te leveren bij dit punt of een medewerker.

 

Kom je thuis en ben je er achter gekomen dat je spullen verloren ben? Dan kan je altijd contact opnemen met ons zodat wij je verder kunnen helpen door het verwijzen naar de juiste partijen en personen hiervoor.

Op onze feesten heb jij geen drugs nodig om een leuke tijd te hebben. Wij hanteren hierop een zero tolerance beleid. Dit houdt in dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

VLOEISTOFFEN

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen. Wel mag je een neoroller meenemen of wanneer buiten een zonnenbrandcreme van maximaal 100ml.

 

MEDICIJNEN

Uiteraard mag je deze meenemen, maar vergeet niet een recente doktersverklaring. Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens onze feesten. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven zie ook kopje “pers”. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens onze feesten vanwege veiligheidsredenen.

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.

Promotie in welke vorm dan ook zonder toestemming is ten alle tijden verboden op onze feesten. Voor de promotie mogelijkheden tijdens de feesten kan je contact opnemen via het contactformulier.

Het kan zomaar zo zijn dat jouw vraag er niet bij staat. Je kan altijd contact opnemen met ons via de socials en uiteraard via ons contactformulier.

Verwonderd Line-up