verwonderd®

tickets

tickets

28.05.2023

Op 28 mei gaan wij helemaal los op de Verwonderd stage bij 7th Sunday! Al onze superhelden komen langs om samen met jou en jouw party crew te rammen op de lekkerste Hard Techno.

Wil jij 50% korting op ons festival in september? Zorg dat je aansluit bij ons deze dag. Ticketkopers van 7th Sunday tickets ontvangen hier na het festival meer informatie over. Meer info over 7th Sunday zelf vind je op hun website: 7thSunday.nl

tickets verwonderd

outdoor festival

In het geheim werken wij als team en organisatie aan een bruut eigen buitenfestival in september 2023. Spoedig delen wij de weg hiernaar toe en ons verhaal hierbij. Verwacht iets unieks, gaafs, bizars zoals altijd. Wij samen zijn Verwonderd, dus wij halen alles uit de kast voor en samen met jullie.

Raves voor ravers, door ravers. Zorg dat jij er klaar voor bent wanneer wij jullie oproepen.

Verwonderd outdoor festival

TICKETS

28.05.2023

Op 28 mei gaan wij helemaal los op de Verwonderd stage bij 7th Sunday! Al onze superhelden komen langs om samen met jou en jouw party crew te rammen op de lekkerste Hard Techno. Meer info over 7th Sunday zelf vind hier.

7th Sunday festival

tickets

14.10.2023

Sluit jij ook weer aan bij onze rave in onze bunker te Eindhoven? Samen Verwonderd raken door een geweldige show, dikke line-up en unieke top sfeer. Wij zien jullie dan ravers!

Uiterlijk in augustus delen wij de line-up hiervoor.